Nieuws

19 juli 2015:
Helaas is het einde van een mooi seizoen aangebroken en dat betekent geen taekwondo... Een groot gemis, maar natuurlijk ook een leuke tijd van vakantie en ontspanning. Wij wensen je alvast een goede vakantie toe en zien je graag vol energie en kracht terug op maandag 25 augustus op de Valkstraat in Sittard en op donderdag 27 augustus in Geleen in de gymzaal bij basisschool Hemelrijk.

Actiemaand voor de nieuwe leden: Hele maand september 2015 gratis trainen

9 augustus 2013:Assia Moutarazak
Het nieuwe seizoen begint weer. Meer informatie vind je bij het onderdeel "Trainingstijden". Vraag naar de mogelijkheden om gratis kennis te maken met deze mooie sport!

21 juni 2013: Amsterdam Open 2013
Voor Taekwondo Vereniging Moutarazak nam Assia deel aan dit toernooi, en zij deed dit met succes! Ze trad aan in de gewicht categorie tot 59 kg in de junior klasse (14 t/m 17 jaar) sparren en wist heel knap de halve finale te bereiken. Hier stond ze gelijk en in de laatste paar seconde wist Assia nog een mooie hoofdtreffer te plaatsen maar deze werd helaas niet meer geteld. Maar ondanks dat toch een goed debuut met een brons medaille. Klik op de foto voor een vergroting!

18 mei 2013: Open Limburgse Poomsae Taekwondo toernooi in Zonhoven (Belgie)
6 van onze leden namen deel aan dit drukbezocht poomsae(stijl)-toernooi in Zonhoven-Belgie. Van de meer dan 180 deelnemers (uit Israel, Duitsland, Nederland en Belgiƫ) wonnen drie van onze leden mooie prijzen:Taekwondo Moutarazak team 11mei2013
Goud voor Sanne Peil in de klasse 11 t/m 13 jaar en Emily Grassere in de klasse 14 t/m 17 jaar en zilver voor Inge Peil in de klasse 14 t/m 17 jaar. Niet prijswinnend maar toch goed gewerkt: een 4e en 7e plaats voor Rens Groenendal en Yassine Moutarazak en Sara Ali.

11 mei 2013: 22ste Kawarmala Jeugd Taekwondo toernooi in Best.
Souhailla en Soukaina Zakhnini, beiden lid van Taekwondo Moutarazak, namen deel aan dit sparringtoernooi deelgenomen in Best. Met ruim 300 deelnemers is het een druk bezet en internationaal toernooi. Om 10.00uur begon het sparren en Souhailla en Soukaina zaten beide in zware poules met veel tegenstanders. Beide meiden wisten drie partijen te winnen en in de finale stonden ze tegenover elkaar. Superrr!!! Klik op de foto voor een vergroting!
Goud voor Souhailla Zakhnini en zilver voor Soukaina Zakhnini beiden in de categorie tot 30 kg in de klasse t/m 10 jaar